Coming soon … Nous projectes Vidresif
Publicada el 10/04/19

Vidresif segueix treballant en projectes amb vidre tècnic de grans dimensions; amb les seves solucions d’última generació i productes innovadors com TotalSif o el seu model OnSif.

TotalSif sorgeix com una nova generació de vidre referent en el mercat, capaç de donar resposta a tots els requeriments que se li poden exigir a un tancament exterior: aïllament tèrmic i acústic, protecció solar, estalvi d’energia, més seguretat, més transparència … a més de detalls singulars en els acabats. TotalSif és la solució TOTAL per als tancaments de vidre.

D’altra banda, OnSif aporta un resultat únic als projectes. Gràcies a la tecnologia PDLC, el vidre canvia d’aparença: amb una simple corrent elèctric, l’estat del vidre canvia de translúcid a transparent. Una ambiciosa incorporació dins del especialitzat i ampli portfoli de tipologies i solucions tècniques en vidre de grans dimensions de Vidresif, per a espais avantguardistes, versàtils i multifuncionals.

COMING SOON…
Anunciem, doncs, que aquests propers mesos presentarem nous projectes amb vidres tècnics Vidresif. El vidre com a protagonista de la imatge corporativa d’empreses, en espectaculars habitatges singulars, grans edificis d’oficines, reformes i rehabilitacions de cases de luxe

Amb clients com el reconegut Ventacan, hem treballat en diversos projectes com l’Habitatge Lix, subministrant vidres per a una moderna cuina i per a una reforma en què s’han transformat les parets en vidre. També hem participat en la construcció de l’espectacular edifici d’oficines d’Euromed a Mollet del Vallès, amb vidres modulars que componen un efecte ondulat. Vidresif també ha intervingut en grans indústries i projectes de grans dimensions com la Torre Gemeca a Múrcia o l’espectacular nau d’Indústries Tavil a Sant Joan Les Fonts (Girona).
Estigues connectant per anar descobrint tots els projectes en què estem treballant


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.