ESPECIAL RESIDENCIAL: VILA PLATÍ
Publicada el 27/02/23

 

Encara que el fred ens recorda que encara estem a l’hivern, a poc a poc el dia es va allargant… i sense voler, inconscientment, comencem a pensar en la primavera.

Volem dedicar aquestes setmanes, fins a l’inici de la primavera, un especial “Projectes residencials”.

En els últims anys, l’arquitectura residencial de luxe ha elevat exponencialment els seus requeriments, fins a les màximes exigències estètiques i tècniques possibles en l’actualitat.

Habitatges que uneixen les últimes solucions en construcció, interiorisme i tecnologia, on el vidre tècnic i de gran dimensió és l’element protagonista en tots els espais.

Projectes que recullen la seva màxima expressió en paratges espectaculars com és l’illa de Mallorca, on hem volgut començar amb aquesta sèrie de projectes singulars, signats per l’industrial Metall·lúrgiques Germans Ballester. Una empresa familiar que compta amb més de 150 anys d’activitat, sent de les més antigues del país, i que avui dia és un referent en el disseny i fabricació de tancaments en acer inoxidable, alumini, pvc i exclusius sistemes minimalistes per a habitatges i hotels a Mallorca.

Vila Platí

Habitatge unifamiliar d’alta gamma a Gènova, on s’han fet els treballs pertinents a tancaments exteriors minimalistes TECHNAL, alguns d’ells motoritzats, barrera d’entrada, tancaments, decoració interior i barana.

Vidre tècnic Vidresif: 5+5/20N Argó/6+6 Sunguard SNX 60