INNOVACIÓ TECNOLÒGICA EN ORIGEN
Publicada el 30/11/22

Les instal·lacions de TAVIL transmeten l’alta tecnologia que defineix la seva activitat en l’exterior, a través del vidre tècnic i de gran dimensió.

Projecte realitzat sota la direcció de l’industrial Seacfer i l’enginyeria Edetco.

TAVIL és una empresa fundada en 1925, que compta avui dia amb unes avantguardistes instal·lacions de 102.000m² a Sant Jaume de Llierca, Girona. Una moderna planta de fabricació que ha situat a TAVIL en el líder del sector de la maquinària i línies automàtiques per a l’embalatge, paletitzat i manipulació.

Unes modernes instal·lacions amb l’última tecnologia en línies d’embalatge, i la contínua recerca en nous desenvolupaments pel departament d’I + D + i i Enginyeria Industrial + Electrònica, que queden perfectament reflectits en el disseny de la gran façana principal envidrada i en tots els laterals de l’exterior.

Un magistral joc de vidres de gran dimensió extraclars i vidres transparents amb tonalitat negra. Un impressionant contrast de llum i disseny a través de vidres tècnics i de gran dimensió fabricats per Vidresif, amb composicions KSIFplus i KSIF.

Avui dia el vidre d’altes prestacions, a part de donar resposta a les sol·licitacions tècniques, també juga un paper protagonista en la imatge corporativa dels edificis, vidres impresos, vidres laminats, vidres extraclaros reflecteixen els valors de les companyies en els vestíbuls, interiors d’oficines, escales,…

El vidre tècnic és avui un factor clau per a traslladar la imatge tant d’empreses industrials i hotels, com de despatxos professionals i equipaments comercials o esportius.

Veure projecte


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.