Nova jornada tècnica celebrada a Vidresif 26/02/2020
Publicada el 27/02/20


EVENTSIF: Elements de subjecció del vidre, vidre trempat i laminats especials.

Dimecres passat 26 de febrer, es va celebrar en les instal·lacions de Vidresif, la jornada tècnica dedicada als diferents elements de subjecció del vidre,els nous requeriments del vidre trempat, i les noves tendències que demanden els projectes amb vidres de laminatss especials. La jornada, dirigida per l’equip tècnic i de qualitat de Vidresif, va acollir als principals protagonistes del sector, amb un programa transversal i molt interessant per a tots els assistents.

El programa es va iniciar amb la benvinguda a tots els assistens, per part de la Directora comercial de Vidresif, Sra. Carme Acedo, seguit de la presentació de les diferents solucions tècniques que ofereix Vidresif i les noves tendències i exigències que requereix el mercat, presentat per Agustí Bulbena i Miquel Pujulà (equip tècnic de Vidresif), al costat d’Antonio Muñoz, de Eastman Chemical Company, que va exposar l’ampli coneixement i portfolio de butirals de color (vanceva) i butirals especials que ofereix l’especialitzada signatura Eastman.
La jornada va prosseguir amb una selectiva sèrie de ponències per a poder presentar de manera global a l’assistent les principals subjeccions del vidre, les principals solucions, normatives i requeriments per a tenir una jornada tècnica amb el màxim nivell d’interès i d’informació de qualitat.

Les empreses que van participar van ser:
Trivel, empresa referent en ferratges per a vidre pla, presentada per Germán Andreu
Sadev, empresa de sistemes especials per a la subjecció del vidre, presentada per César Palomino
Q-railing, signatura de sistemes de baranes, amb Miquel Oliva
Saheco, sistemes de porta corredisses, presentat per Xavier Torrabias

Totes elles, es van centrar en una àrea específica de la seva activitat, per a tenir una visió més àmplia en la suma de totes les empreses.

La jornada va tenir un gran acolliment, amb més de 80 assistents, on els interessats a més van poder visitar les modernes instal·lacions de Vidresif. L’acte va finalitzar amb un amigable networking entre tots els assistents i ponents.

Vidresif s’enorgulleix d’aquesta nova jornada tècnica organitzada en les seves instal·lacions, que aporta un major coneixement i qualitat a totes les persones del sector,
i agraeix a tots els ponents i assistents per haver-la compartit.

Veure ponencies de la jornada tècnica


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.