Gràcies a tots, aquest any complim 25 anys.
Publicada el 15/01/19

vidresif celebra los 25 años

Una meta complerta i infinits reptes per al futur, això acaba de començar…

 Iniciem aquest any amb un pla de millores de les nostres instal·lacions, volem que la nostra empresa sigui un exemple en recollida selectiva, normativa de seguretat i bones pràctiques, amb unes instal·lacions impecables i un ambient de treball que ens enorgulleixi i apassioni.

Reforçarem el departament d’expedicions i logística, per a millorar encara més la gestió, seguiment i lliurament de tots els nostres vidres on el client requereixi, gràcies a una atenció personalitzada i camions especials propis.

Continuarem amb millores en el departament tècnic i I+D,  aportant millor servei als nostres clients amb una àrea privada a la web, informació tècnica detallada, i una constant recerca i desenvolupament de noves solucions i acabats, per a donar resposta a les noves tendències del mercat.

Seguirem amb les nostres jornades tècniques amb arquitectes i industrials, obrint les nostres portes perquè tinguin millor i major coneixement dels processos de fabricació dels vidres tècnics i dels complexos processos que es realitzen a VIDRESIF.

Un pla especial que ens acompanyarà durant tot l’any, i reforçarà els llaços amb els nostres clients, proveïdors i col·laboradors, amb la finalitat de continuar oferint els nostres vidres amb el més alt nivell de qualitat del mercat.

Moltes gràcies.