Vidresif col·labora amb Safi en el nou annex de l’Hospital Germans Trias- Can Ruti (Badalona)
Publicada el 10/11/20

L’ampliació de Can Ruti s’instal·larà en la part sud del bloc principal, un edifici prefabricat de cinc plantes d’alçada i una superfície útil d’uns 2.539 metres quadrats.
Un annex projectat arran de l’epidèmia del coronavirus que permetrà comptar amb 108 llits nous d’UCI quan es necessitin.
El nou espai dotarà de més capacitat assistencial al territori i, al mateix temps, aportarà major seguretat tant als professionals sanitaris com als pacients, ja que disposaran d’espais amplis i amb totes les prestacions necessàries.

Una gran feina, esforç i col·laboració de totes les empreses i industrials, que han fet possible executar aquest necessari i urgent hospital, en un termini tan curt de temps.
http://safi2007.com/
https://thermiabarcelona.com/

L’ampliació de Can Ruti, forma part del projecte dels cinc hospitals satèl·lit aprovat per la Comissió Territorial d’Urbanisme de Catalunya,
que ampliaran la capacitat per a atendre pacients, sobretot de Covid-19, dels centres Pere Virgili (Barcelona), Bellvitge (l’Hospitalet), Trias i Pujol (Badalona), Moisès Broggi (Sant Joan Despí) i Arnau de Vilanova (Lleida).

Premsa
https://www.lavanguardia.com/local/baix-llobregat/20200915/483509772077/luz-verde-ampliacion-hospitales-bellvitge-can-ruti.html

https://www.europapress.es/catalunya/noticia-nuevo-espacio-hospitalario-anexo-can-ruti-contara-108-camas-uci-20201008181202.html


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.