Vidresif, exemple d’innovació i especialització
Publicada el 24/08/21

El dissabte 7 d’agost, La Vanguardia publicava a la secció d’economia l’entrevista al Joan Sánchez i a la Carme Acedo, equip directiu de Vidresif.
El principal mitjà general de Catalunya i tercer a Espanya recollia la trajectòria empresarial, i la filosofia de la companyia fidel a la seva permanent innovació, contínua inversió i total especialització de la seva activitat industrial.

L’entrevista de la periodista Sílvia Oller feia “ressò” de l’evolució de l’empresa especialitzada en la transformació de vidres tècnics i de les noves inversions que situen a Vidresif com un referent en el sector nacional. Preparada per a afrontar grans projectes tant a Espanya, França, segon mercat per a Vidresif, com per a la resta d’Europa.

Agraïm l’entrevista de La Vanguardia i interès de publicar a Vidresif com a exemple del teixit industrial que forma el nostre país, i l’alta tecnologia i especialització que tenen moltíssimes empreses desconegudes per nosaltres i que sumen un altíssim valor al futur de la societat.

Veure publicació