VIDRESIF PARTICIPA EN L’ESTAND DE Cateb, DURANT LA FIRA CONSTRUMAT2023 “Construint Sostenibilitat”
Publicada el 02/05/23

Del 23 al 25 de maig Barcelona serà de nou l’escenari de jornades i exposicions dels principals protagonistes del sector de la construcció, dins de la fira Construmat 2023 “Construint Sostenibilitat”. Una fira professional que tindrà com a principals pilars l’eficiència energètica, la sostenibilitat, la industrialització 4.0 i els fons NextGeneration.

Vidresif serà present en l’estand oficial del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona (Cateb). Un estand, situat en el centre de la fira amb més de 80m2., l’objectiu del qual és traslladar a tots els professionals del sector 5 dels elements constructius clau per a aconseguir les prestacions necessàries en aïllament i eficiència energètica, tant en la rehabilitació com en la construcció d’obra nova. Una exposició tècnica i no comercial que desitja dotar d’un major coneixement tècnic als assistents per als seus futurs projectes, inclòs l’assessorament per a acollir-se als fons NextGeneration.

Agraïm al Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona (Cateb), la nostra participació amb vidres d’altes prestacions, dins dels cinc elements constructius clau per a una rehabilitació i construcció eficient a les nostres ciutats i municipis. Un estand dissenyat en el marc dels fons Next Generation i amb l’objectiu 2030 marcat per les Nacions Unides, on Barcelona és una de les 100 ciutats espanyoles triades a aconseguir-lo, a través del Programa Agenda 2030-ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible).

T’esperem en l’estand exclusivament dedicat a una construcció responsable, sostenible i eficient que exigeix la nostra societat, per a frenar l’urgent canvi climàtic.
Un espai multidisciplinari dissenyat per cateb. Pavelló 1-Carrer C, Estand 33.