VIDRESIF PATROCINADOR DEL “CONGRESO INTERNACIONAL DE LA VENTANA, LA FACHADA Y LA PROTECCIÓN SOLAR”
Publicada el 03/10/23

Aquest novembre Madrid reunirà les principals empreses del sector del tancament. Totes les marques i fabricants nacionals i internacionals seran presents per a debatre el futur de les finestres, façanes lleugeres, façanes ventilades i sistemes de protecció solar.

ASEFAVE ha dissenyat un programa transversal de conferències, “casis studies”, taules rodones i debats, on la rehabilitació, l’eficiència energètica, la reducció de la petjada de carboni, la circularitat, la indústria 4.0 i les noves exigències de l’arquitectura i construcció, seran les principals fites entre tots els professionals del sector.

Vidresif, Patrocinador Premium, participarà activament durant els dos dies que acollirà el congrés internacional. L’equip directiu i tècnic de Vidresif compartirà amb clients, col·laboradors i empreses del sector, les diferents activitats durant el 23 i 24 de novembre. Destacant també la ponència d’Agustí Bulbena, assessor tècnic i consultor de Vidresif, on una vegada més, traslladarà la seva experiència i visió global sobre el vidre d’altes prestacions, amb un ponència sota el títol “El vidre. Recorregut i futur”.

Orgullosos de poder compartir amb tots vosaltres el Ier CONGRÉS INTERNACIONAL, organitzat per ASEFAVE. Dos dies per a viure entre tots els professionals del sector, els reptes i oportunitats que ens presenta el futur, on l’eficiència energètica i les noves tecnologies seran les claus.

Més informació en aquest enllaç