Vidresif, salut i benestar amb Denominació d’Origen
Publicada el 20/09/23
Ens enorgulleix compartir amb vosaltres aquest vídeo de la celebració de la 2a DragonSIF. DragonSIF és una carrera lúdica de canoes que celebrem entre l’equip de Vidresif, al costat d’unes divertides activitats de TeamBuilding i una pica-pica final, acompanyat de familiars i amics.
En Vidresif apostem fermament per la salut i el benestar laboral, aprofitant el magnífic entorn on estem situats, com a mostra aquesta activitat en l’ Estany de Banyoles.
Una original carrera de canoes, dins del nostre programa de comunicació interna, que inclou un sala específica de gimnàstica dirigida per un entrenat professional cada dia, perquè tot el personal pugui gaudir d’unes hores d’esport, aprofitant al màxim el seu temps i de manera gratuïta.
Un programa d’ajuda per a deixar de fumar als persones que el sol·licitin, en col·laboració amb l’Associació Contra el Càncer (AECC-Catalunya).
A més de patrocinar i col·laborar amb les diferents activitats solidàries i esportives que se celebren a l’entorn de Banyoles, com a marxes solidàries, concerts benèfics i equips esportius locals.

Estem molt orgullosos del gran equip de persones que forma Vidresif, i que gràcies al seu compromís i rigor, la nostra empresa és un segell d’innovació i qualitat.

 

Vidresif, eficients dins i fora

#valordemarca #saludybienestar #ThebestplacetoWork