La Vila Paradís: màxima protecció, aïllament, eficiència i seguretat
Publicada el 12/03/19

La Vila Paradis, apartamentos en Alicante
Vidresif presenta un nou projecte amb una ubicació envejable i construït amb materials de primera qualitat. El resultat són apartaments de luxe amb tot tipus de prestacions: apartaments de dues o tres habitacions i adossats de 3 dormitoris que gaudeixen d’un accés directe a la platja Paradís de la Vila Joiosa, estacionament privat, piscina i precioses zones enjardinades comunes.

L’industrial de portes i finestres Ventacan, un sòlid i habitual partner de l’empresa, ha confiat en Vidresif per a la fabricació de tots els tancaments envidrats d’aquesta edificació, de manera que compta amb la màxima seguretat garantida.

Descobreix aquest nou projecte i la composició dels vidres de Vidresif, fabricats amb un alt nivell d’aïllament tèrmic. VEURE PROJECTE


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.